Тренутно сте на:
 
Статут факултета
  Организација факултета
 

Повезани садржаји:
 
Историјат факултета
Статут факултета
Финансирање
Мисија и визија
Стратешки план развоја
 

Навигација:
 
Почетна страна
 


 
СТАТУТ ФАКУЛТЕТА
 

        Статут ФАКУЛТЕТА МЕДИЦИНСКИХ НАУКА (пречишћен текст) можете погледати овде