Тренутно сте на:
 
Вести са факултета
  Најновије вести
 


Повезани садржаји:
 
Најновије вести
Архива вести
 

Навигација:
 
Почетна страна
 







 
ВЕСТИ И ДОГАЂАЈИ
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИАРХИВА ВЕСТИ

ОДРЖАН „ИНДЕКС 2024“ У ЧАЧКУ

Туристичка организација Чачка, у сарадњи са Министарством просвете Школском управом Чачак, филијалом Националне службе за запошљавање, средњим школама из Чачка и окружења организовала је седамнаести пут презентацију „ИНДЕКС 2024“ својеврсни сајам образовања како би ученицима који завршавају средњу школу и желе да наставе даље школовање омогућила што стручнији , квалитетнији и лакши избор будућег занимања.

Матуранти седам средњих школа из Чачка али и Лучана, Ивањице, Пожеге и Горњег Милановца били су у прилици да се упознају са студијским програмима чак 40 факултета из читаве Србије. Факултет медицинских наука на овој манифестацији представио је наш ПР тим, а матуранти су показали, традиционално највеће интересовање за студије медицине, затим стоматологије и фармације, али и основне струковне студије. Поред нашег Факултета са Универзитета у Крагујевцу представили су се и Економски факултет, ФИЛУМ, Факултет инжењерских наука, Педагошки факултети из Јагодине и Ужица, Факултет за машинство и грађевинарство из Краљева, Факултет техничких наука из Чачка и Факултет за хотелијерство и туризам из Врњачке Бање.







Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.