Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

OBELEŽENA SLAVA SVETI ALIMPIJE STOLPNIK

U prisustvu dekana fakulteta prof. dr Vladimira Jakovljevića, prodekana, predsednika Saveta fakulteta prof. dr Nebojše Anđelkovića, predstavnika Grada, direktora nastavno-naučnih baza, nastavnika i saradnika, u holu dekanata sečenjem slavskog kolača obeležena je naša slava Sveti Alimpije Stolpnik. Sečenje kolača obavio je Njegovo Preosveštenstvo Episkop Sumadijski gospodin Jovan uz sasluženje sveštenstva Sabornog hrama u Kragujevcu. Čestitajući nam slavu i Dan fakulteta Preosvećeni vladika Jovan je najpre poželeo svima dobro zdravlje, radost i spasenje i izrazio uverenje da će naša ustanova nastaviti sa svojom misijom obrazovanja zdravstvenih radnika kvalitetno i uspešno kao i u proteklih 45 godina.

Nakon sečenja kolača ovogodišnji domaćin slave prodekan prof. dr Dušan Đurić predao je deo kolača novom domaćinu slave doc. dr Aleksandru Cvetkoviću sa katedre za hirurgiju. Prof. Đurić je, u svom obraćanju gostima, čestitajući slavu svim nastavnicima, saradnicima i zaposlenima rekao da je siguran da će FMN i u narednom periodu praviti iskorake , zahvaljujući aktuelnom rukovodstvu na čelu sa dekanom Jakovljevićem ali i mladim snagama, koje zahtevaju potporu. „Oni nas inspirišu i omogućavaju da mi, zahvaljujući upravo njima proživljavamo drugu mladost i lepotu iskoraka novog“, rekao je prof. dr Dušan Đurić ovogodišnji domaćin slave FMN.








Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.