Trenutno ste na:
 
Vesti sa fakulteta
  Najnovije vesti
 


Povezani sadržaji:
 
Najnovije vesti
Arhiva vesti
 

Navigacija:
 
Početna strana
 







 
VESTI I DOGAĐAJI
NAJNOVIJE VESTIARHIVA VESTI

INTENZIVIRANJE SARADNJE SA STOMATOLOSKIM FAKULTETOM IZ PANČEVA

U organizaciji našeg fakulteta i Stomatološkog fakulteta u Pančevu Univerzitet Privredna akademija Novi Sad, organizovana su predavanja i praktične radionice za studente osnovnih studija. U okviru dvodnevnog b boravka u Kragujevcu, grupa studenta pete godine studija sa Stomatološkog fakulteta u Pančevu slušala je predavanje iz oblasti Bolesti zuba i endodoncija pod nazivom „Suvo radno polje-primena koferdama“ a koje su održali dr Miloš Papić i dr Suzana Živanović. Predavanje iz oblasti Stomatološke protetike pod nazivom „Registrovanje prostornog odnosa gornjeviličnog kompleksa pomoću obraznog luka“ održali su dr Dejan Zdravković i dr Milica Jovanović za studente Stomatološkog fakulteta u Pančevu. U prostorijama OJ Zavoda za stomatologiju Fakulteta medicinskih nauka nakon predavanja održane su praktične radionice.

Studentima našeg fakulteta predavanje i praktičnu radionicu na temu „Preparacija zuba za bezmetalne nadoknade“ održao je prof. dr Danimir Jevremović u prostorijama trening centra Akord-dental u Kragujevcu. Takođe, studenti našeg fakulteta su imali priliku da slušaju predavanje na temu „Sivenje u parodontalnoj hirurgiji“ koje je održao doc.dr Miljan Puletić. Nakon predavanja u trening centru Akord-dental u Kragujevcu održana je istoimena radionica. Ovakavim vidom saradnje studenti imaju priliku da čuju predavanja drugih nastavnika i razmene iskustva sa studentima drugih fakulteta.









Zbog promene SSL protokola u nonSSL, povremeno može doći do neispravnosti linkova na stranicama, u tom slučaju probajte bez protokola https://. Izvinjavamo se na svim mogućim smetnjama.