Тренутно сте на:
 
Мастер исхрана и
  суплементација
 

АКАДЕМСКИ
календар


Повезани садржаји:

Навигација:
 
Почетна страна
 


 
ИНФОРМАЦИЈЕ
ИЗ СТУДЕНТСКЕ СЛУЖБЕ

ИНФОРМАЦИЈЕТЕРМИНИ
предавања, вежби,
консултација, надокнада
РАСПОРЕДИ
испита,
колоквијума
РЕЗУЛТАТИ
испита, тестова
АРХИВА

 

ИЗМЕЊЕНУ ПРЕЛИМИНАРНУ РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА КОЈИ СУ КОНКУРИСАЛИ ЗА УПИС НА МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ - Исхранa и суплементацијa за школску 2023/2024.


Измењену прелиминарну ранг листу кандидата који су конкурисали за упис на мастер академске студије - Исхранa и суплементацијa можете погледати овде.


ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА КОЈИ СУ КОНКУРИСАЛИ ЗА УПИС НА МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ - Исхранa и суплементацијa за школску 2023/2024.


Прелиминарну ранг листу кандидата који су конкурисали за упис на мастер академске студије - Исхранa и суплементацијa можете погледати овде.


КОНКУРС ЗА УПИС НА МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ ИСХРАНA И СУПЛЕМЕНТАЦИЈA
у школској 2023/2024. години

На мастер академске студије Исхранa и суплементацијa Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу може се уписати укупно 48 самофинансирајућих студената.

На мастер академске студије Исхранa и суплементацијa могу се уписати лица са:

 • - завршеним основним академским студијама у оствареном обиму од најмање 240 ЕСПБ (медицински факултет, фармацеутски факултет, стоматолошки факултет, факултет спорта и физичког васпитања, биолог, молекуларни биолог)

 • - интегрисаним академским студијама у оствареном обиму од 300 ЕСПБ (доктор медицине, магистар фармације, магистар фармације – медицински биохемичар, доктор стоматологије)


 • Комплетан текст конкурса можете погледати овде


  УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВУ, ИЗРАДУ И ОДБРАНУ МАСТЕР РАДА


  Упутство за пријаву, израду и одбрану мастер рада можете погледати овде.

  Остале информације можете погледати у АРХИВИ ВЕСТИ овде.

  Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.