Тренутно сте на:
 
Мастер исхрана и
  суплементација
 

АКАДЕМСКИ
календар


Повезани садржаји:

Навигација:
 
Почетна страна
  
ИНФОРМАЦИЈЕ
ИЗ СТУДЕНТСКЕ СЛУЖБЕ

ИНФОРМАЦИЈЕТЕРМИНИ
предавања, вежби,
консултација, надокнада
РАСПОРЕДИ
испита,
колоквијума
РЕЗУЛТАТИ
испита, тестова
АРХИВА

 

ИНФОРМАТОРИ ПРЕДМЕТА

Информаторе (семестралне водиче за студенте) предмета у ЛЕТЊЕМ семестру школске 2023/2024. године можете погледати овде.


КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА КОЈИ СУ КОНКУРИСАЛИ ЗА УПИС НА МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ - Исхранa и суплементацијa за школску 2023/2024.


Коначну ранг листу кандидата који су конкурисали за упис на мастер академске студије - Исхранa и суплементацијa можете погледати овде.


ИЗМЕЊЕНУ ПРЕЛИМИНАРНУ РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА КОЈИ СУ КОНКУРИСАЛИ ЗА УПИС НА МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ - Исхранa и суплементацијa за школску 2023/2024.


Измењену прелиминарну ранг листу кандидата који су конкурисали за упис на мастер академске студије - Исхранa и суплементацијa можете погледати овде.


ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА КОЈИ СУ КОНКУРИСАЛИ ЗА УПИС НА МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ - Исхранa и суплементацијa за школску 2023/2024.


Прелиминарну ранг листу кандидата који су конкурисали за упис на мастер академске студије - Исхранa и суплементацијa можете погледати овде.


КОНКУРС ЗА УПИС НА МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ ИСХРАНA И СУПЛЕМЕНТАЦИЈA
у школској 2023/2024. години

На мастер академске студије Исхранa и суплементацијa Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу може се уписати укупно 48 самофинансирајућих студената.

На мастер академске студије Исхранa и суплементацијa могу се уписати лица са:

 • - завршеним основним академским студијама у оствареном обиму од најмање 240 ЕСПБ (медицински факултет, фармацеутски факултет, стоматолошки факултет, факултет спорта и физичког васпитања, биолог, молекуларни биолог)

 • - интегрисаним академским студијама у оствареном обиму од 300 ЕСПБ (доктор медицине, магистар фармације, магистар фармације – медицински биохемичар, доктор стоматологије)


 • Комплетан текст конкурса можете погледати овде


  УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВУ, ИЗРАДУ И ОДБРАНУ МАСТЕР РАДА


  Упутство за пријаву, израду и одбрану мастер рада можете погледати овде.

  Остале информације можете погледати у АРХИВИ ВЕСТИ овде.

  Због промене SSL протокола у nonSSL, повремено може доћи до неисправности линкова на страницама, у том случају пробајте без протокола https://. Извињавамо се на свим могућим сметњама.